Μουράγιο restaurant Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Εάν υπάρχει ένα all-times-classic νυχτερινό μαγαζί στις Σπέτσες, αυτό είναι αναμφισβήτητα το Μουράγιο.. Στεγασμένο σε κτίριο που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, και χρησίμεψε ως αποθήκη πυρομαχικών κατά την Ελληνική Επανάσταση, έφτασε στις μέρες μας με διαφορετική χρηστική ιδιότητα, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα: Βάζει φωτιά στη νυχτερινή ζωή των Σπετσών!

Ο Μανόλης Σύρμας, ως γνήσιος απόγονος του Αγωνιστή της Επανάστασης Νίκου Σύρμα, γνωρίζει καλά πώς να ξεσηκώνει τα πλήθη και να προκαλεί επαναστάσεις σε ότι αφορά στη διασκέδαση.

Το Μουράγιο λειτουργεί από το 1975 και ουσιαστικά καθιέρωσε το Παλιό Λιμάνι ως την κατ’ εξοχήν ιδανική περιοχή του νησιού, για νυχτερινή διασκέδαση. Κάθε επισκέπτης των Σπετσών θα ξεκινήσει τη διασκέδασή του από εκεί και πιθανότητα θα τη συνεχίσει μέχρι το πρωί!

Ο χώρος είναι μοιρασμένος σε μια βεράντα/προκυμαία, α-κρι-βώς πάνω στη θάλασσα όπου αναπαυτικές πολυθρόνες τοποθετημένες γύρω από πολυτελώς διακοσμημένα τραπέζια, προορίζονται να φιλοξενήσουν τον κόσμο για ποτό ή φαγητό. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Μουράγιο διαθέτει εκπληκτική κουζίνα με ξεχωριστές γεύσεις και υψηλά ποιοτικά στάνταρ.

ον υπόλοιπο χώρο καταλαμβάνει το εσωτερικό τμήμα του μαγαζιού, το οποίο όμως δένει τόσο αρμονικά με την βεράντα, ώστε δύσκολα διακρίνεις τη διαφορά! Όλος ο χώρος είναι διακοσμημένος με γνήσιες ναυτικές αντίκες ενώ στους τοίχους δεσπόζουν συλλεκτικά κομμάτια που μαγνητίζουν το βλέμμα. Στο κέντρο του μαγαζιού, το ανοιχτό τζάκι είναι το ιδανικό σημείο για να σταθείτε, να εξερευνήσετε τον χώρο και να εντοπίσετε το… θήραμά σας!

Ο DJ αλλάζει το στιλ της μουσικής ανάλογα με τη διάθεση του κόσμου, το βέβαιο όμως είναι ότι δεν θα μείνει κανείς καθιστός!

Λαμπερά ονόματα και υπέροχοι άνθρωποι περνούν από το Μουράγιο κάθε φορά που επισκέπτονται το νησί. Άλλωστε το πρόσωπο-κλειδί του μαγαζιού, ο Μανόλης, κρατώντας ιδανικά την ισορροπία προσφέρει σε κάθε πελάτη την αίσθηση του V.I.P., πόσο μάλλον όταν απολαμβάνεις το ποτό ή το γεύμα σου και στο διπλανό τραπέζι κάθεται η αφρόκρεμα της εγχώριας αλλά και διεθνούς show-biz! Στο Μουράγιο έχουν γεννηθεί μεγάλοι έρωτες που απασχόλησαν και απασχολούν τα πρωτοσέλιδα περιοδικών! Πρόκειται για ένα μέρος που είναι αναπόσπαστο κομμάτι των Σπετσών, όπου μπορείτε να κάτσετε από το σούρουπο απολαμβάνοντας το cocktail σας, να συνεχίσετε με ένα υπέροχο δείπνο ακούγοντας το κυματάκι δίπλα σας, και να γεμίσετε τη νύχτα σας με γερές δόσεις μουσικής και διασκέδασης!

Διαβάστηκε 5259 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ταβέρνα Ξερή Ελιά Ταβέρνα ΤΟ ΠΑΧΝΙ »