Ταβέρνα ΤΟ ΠΑΧΝΙ Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το "Παχνί" είναι μια παραδοσιακή ταβέρνα με ελληνική κουζίνα. Λειτουργεί όλο το χρόνο εδώ και 15 χρόνια, μόνο βραδινές ώρες. Όλα τα εδέσματά μας είναι αγνά, τα κρέατα είναι ελληνικά και τα κρασιά δικής μας παραγωγής. Όλα τα φαγητά μας είναι ψημένα στα κάρβουνα και οι σαλάτες δικής μας βιολογικής καλλιέργειας. Το κρασί ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια που βρίσκονται στο χώρο του καταστήματός μας. Φτιαγμένο απο τρεις διαφορετικές ποικιλίες εξαιρετικής ποιότητας σταφυλιών, υπο την δική μας επίβλεψη.

Οι σαλάτες μας καλλιεργούνται στον κήπο μας. Είναι προσιτές σε όλους τους πελάτες χωρίς την χρήση λιπασμάτων και άλλων φυτοφαρμάκων, παρά μόνο με την χρήση βιολογικών οικολογικών προϊόντων. Τα κρέατα είναι όλα ψημένα στη σχάρα με ξυλοκάρβουνα, με πολύ μεράκι απο τον εξαίρετο ψήστη μας. Όλα τα φαγητά και οι σαλάτες μας είναι φτιαγμένα σπιτικά με αγνό ελαιόλαδο δικής μας παραγωγής. Το σέρβις είναι άψογο και το περιβάλλον οικογενειακό και φιλικό. Ελάτε να ταξιδέψετε σε ονειρεμένες γεύσεις που σε συνεπαίρνουν... Και τέλος να κλείσετε το γεύμα σας με τα γλυκά του κουταλιού, φτιαγμένα απο την κα Νίκη. Δεν μένει λοιπόν παρά η καλή παρέα και το κέφι για να επισκεφθείτε το "Παχνί".

Ένα χώρο όμορφα διακοσμημένο για να περάσετε απολαυστικές στιγμές και είμαστε σίγουροι οτι θα γίνουμε το στέκι σας γιατί εδώ το κρασί δεν τελειώνει!

Διαβάστηκε 5225 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μουράγιο restaurant Taverna "Paradeisos" »